متن سخنرانی چهرشنبه 29 خرداد
متن سخنرانی ایراد شده در شب میلاد حضرت علی اکبر(ع) مصادف با روز جوان
زمان: چهارشنبه 29 خرداد ماه 1392
-------------------------------------------------------------------------------------
بسم الله الرحمن الرحیم هست کلید در گنج حکیم
فاتحهی فکرت و ختم سُخُن نام خدای است بر او ختم کن
تهنیت عرض میکنم خجسته اعیاد شعبانیه رو و میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان. تشکر میکنم از همهی شما عزیزان که در انتخابات شورای شهر اعضایی رو به شورای آینده تقدیم کردید. در انتخابات ریاست جمهوری حماسه آفریدید و تبریک میگم برای صعود تیم ملی ایران به جام جهانی!
در عرصه شورای شهر من با توجه به این خجسته روز جوان که فردا واردش خواهیم شد میخوام یه استفاده ابزاری ازش بکنم برای ارتباطش با شورا ( البته پیشکسوتان عزیز حضور دارند و بنده جسارت میکنم خدمتشون)؛ ولی عرصه کار کردن در جامعهای که قریب هفتاد درصد از اونها جوان هستند نیاز به حضور و مشارکت بی وقفه این عزیزان دارد.
حضرت علی اکبر (ع) در ماجرای کربلا نماد حضور نسل جوان بودند در روز عاشورا. یک شخص
نماد یک قشر عظیمی از مردم است در راه مبارزه بر علیه ظلم، ستم و مقاومت علیه
بیداد. این استفادهای که ما میخوایم بکنیم بر این اساس است: حضور حضرت علی اکبر
(ع) در ماجرای کربلا نشان دهنده یک نسلی است که ما باید از آنها بهره بگیریم و
الآن هم ما در جامعه شهری هادیشهر از حضور جوانان بسیار زیادی بهرهمندیم که با
تجربیات گوناگون، سطح تحصیلات گوناگون حضور دارند و باید از آنها در عرصه شهری مساعدت
بطلبیم.
اون حضرت اگر حضرت امام حسین (ع) رو همراهی کردند نه به دلیل نسبت خانوادگی و خونی بلکه به دلیل این بوده است که حضرت امام حسین (ع) حقانیتی رو همراه خودش داشته و در راه حقانیت گام مینهاده. این ویژگی که اون حضرت و دیگر یاران اون حضرت در آنها وجود داشته، حاصل یک مطلبی و مبحثی است که "عدم تعصب" بوده است. ما اگر بخواهیم در این راه حقیقت و حقانیت قدم برداریم، باید از تعصبات قومی، قبیلهای و منطقهای خودمون فرا بریم و در راستای رسیدن به یک وحدتی گام برداریم و در این راستا دست یاری را به سمت یکدیگر دراز بکنیم. این ویژگی نه تنها در ماجرای کربلا بوده بلکه عقبه خانوادگی داره، در جنگ جمل حضرت علی (ع) به شخصی که سؤالی ازشون پرسیدن که: یا علی من نمیدونم الان حق با کی هست؟ این سمت تو هستی داماد پیغمبر، اون سمت عایشه همسر پیغمبر و طلحه و زبیر از یاران نزدیک پیغمبر هستند. حضرت علی (ع) به جای اینکه بگن خوب من علیام داماد پیغمبرم، من باب شهر علم هستم و توصیفات دیگه، یک جملهای را میفرمایند که این جمله به گفته طه حسین نویسنده مصری و سنی، که میگن بعد از کلام خدا، من کلامی به این بلاغت نشنیدم. حضرت فرمودند که: ((إن الحق والباطل لا یُعرفان بأقدار الرجال؛ إعرف الحق تُعرف أهله )) میگن که حق و باطل با مقام و منصب افراد شناخته نمیشه، نمیتونیم بگیم چون فلان کس آدم خوبی است پس حقّه و هر چیزی که اون شخص میگه عین حقیقته، میفرمایند شما حقیقت رو بشناسید اگر حقیقت رو شناختید اهلش رو هم خواهید شناخت. این مسئله نشون دهنده و لازمه این است که ما از تعصبات قومی و قبیلهای خود بگذریم. چرا که قطعا همه افراد بویی از حقانیت درشون هست و حقیقت چون جویباری در درونشان جاری است ما باید با نگاه وحدت گرایانه به افراد نگاه بکنیم و از همه اونها مساعدت بطلبیم و دست یاری اونها رو بفشاریم به امید این که در راه توسعه شهری آباد و جامعهای سر بلند حرکت بکنیم.
عذر خواهی میکنم. صلواتی عنایت بفرمایید!
سلام
بسیار زیبا سخن گفتی . سخنرانی که در شأن شما بود
به امید موفقیت در تمامی مراحل زندگی
التماس دعا